Top
Paddla, gå en guidad tur, provsmaka vin eller åka zipline – här finns det mängder av aktiviteter att välja bland. Här är de företagen som erbjuder någon form av aktivitet för sina gäster.

Omberg Zipline

/ per person
Ombergs Ziplines är belägna nära Stocklycke på Omberg, i hjärtat av Vätterlen. Här guidar vi er i zipline från den trolska barrskogen och vidare in i den fantastiska bokskogen! I området har vi även två höghöjdsbanor.

Rökstenen

/ per person
Vi älskar att visa dig vårt område! Året runt, alla årstider har sin charm. Tänk att kunna gå på isen till Rödgavelsgrotta, njuta av bokskogen och blåsipporna som spricker ut på våren, den lummiga grönskan och det stora utbudet av aktiviteter på sommaren och tranornas flytt vid Tåkern på hösten. Oavsett om du är här med företaget, släkten eller kompisgänget erbjuder vi dig en upplevelse året om. Välkomna!

VätternKajak

/ per person
Från det pittoreska Hästholmen tar det ca 20-30 minuter att paddla upp till Omberg med dess bokskog som hänger över Vättern, de branta klipporna - och grottorna, endast nåbara från land.
Woods & Water introducerar er till ett hållbart friluftsliv! Omberg är en perfekt plats för friluftsliv - vi guidar er rätt både på land och vatten. Kajakpaddling med grupp till Ombergs grottor, eller vandring över berget, en lägereld och berättelser från förr
You don't have permission to register