Top
Paddla, gå en guidad tur, provsmaka vin eller åka zipline – här finns det mängder av aktiviteter att välja bland. Här är de företagen som erbjuder någon form av aktivitet för sina gäster.

Ellen Keys Strand

/ per person
Välkommen till Ellen Keys vackra hem "Strand" som ligger på Omberg mittemellan Vadstena och Ödeshög!

Naturum Tåkern

/ per person
Välkommen till Naturum Tåkern - Sveriges vassaste Naturum! Tåkern är en av Sveriges förnämaste fågelsjöar med ett rikt djurliv året om. Gå en guidad tur, besök Naturum och ta del av utställningar och filmvisning. Byggnaderna är klädda i vass från Tåkern.

Omberg Zipline

/ per person
Välkommen till Ombergs Zipline som består av två höghöjdsbanor och flera olika ziplines!

Ombergs Golf Resort

/ per person
Välkommen till Östergötlands bästa golfresort med underbar utsikt över Vättern, Omberg och Östgötalätten!

Särtshöga Vingård

/ per person
Välkommen till Östergötland enda Vingård som erbjuder vinprovningar, bed & breakfast, samt vedugnsbakade pizzor som serveras i trädgården.

VätternKajak

/ per person
Från det pittoreska Hästholmen tar det ca 20-30 minuter att paddla upp till Omberg med dess bokskog som hänger över Vättern, de branta klipporna - och grottorna, endast nåbara från land.

Wettersaga

/ per person
Wettersaga står för glädjen i berättandet och den muntliga traditionen. Som guide älskar jag att visa dig vårt område och berätta dess historia!
Välkommen till Woods & Water. Vi introducerar er till ett hållbart friluftsliv och guidar till fots, MTB och kajak! Omberg är en perfekt plats för friluftsliv - vi guidar er rätt både på land och vatten!
You don't have permission to register